Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Houten Sensorische Lichttafel

Productomschrijving

EduPlay Houten Sensorische Lichttafel

Mensen zijn al sinds mensenheugenis gefascineerd door licht. Met de Gekleurde Lichtbak kunnen kinderen - niet alleen in het donkere seizoen - hun tijd besteden aan het schilderen van zand op een rustige en ontspannende manier: door een grote verscheidenheid aan vormen en doorschijnende speelmaterialen op het van kleur veranderende lichtoppervlak te plaatsen, geweldig foto's worden gemaakt.

Tijdens het zandschilderen kunnen spannende verhalen worden verteld en met muzikale begeleiding wordt het een onvergetelijke ervaring.Daarnaast bevordert het zandschilderen met vingers, kwasten en spatels de fijne motoriek en concentratie.

De rand rondom zorgt ervoor dat alles op het verlichte oppervlak blijft. De Gekleurde Lichtbakkan ook worden gebruikt als nachtlampje en voor ontspanning.

Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen helderheid, individuele kleuren en de automatische kleurwisseling gemakkelijk worden ingesteld.

De Gekleurde Lichtbak sluit je eenvoudig aan op het stopcontact met de 180 cm lange stroomkabel en heeft een veilige 12 volt transformator. Energiezuinige LED-verlichting, vermogen: 14,4 W.

Productspecificaties

SKU
110236
EAN
4260372711485

Recent bekeken

Houten Sensorische Lichttafel
Houten Sensorische Lichttafel

Deliverytime

Op voorraad
€244,95 Incl. btw