Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Plan Toys Sensory Tuimelaars

Productomschrijving

Plan Toys Sensory Tuimelaars

Zo schattig deze drie Plan Toys Sensory Tuimelaars Geweldig speelgoed wat de zintuigen stimuleert en waarmee baby’s van alles kunnen ontdekken. De vriendelijke gezichtjes kijken je vrolijk aan en met alle drie tuimelaars is iets anders te ontdekken.

De Plan Toys Sensory Tuimelaars bestaan uit drie verschillende tuimelaars in zachte pastelkleuren. Elke tuimelaar heeft een unieke textuur en vorm die de tastzin van je baby stimuleren. De zachte bewegingen en geluiden die ze maken wanneer ze tuimelen, zorgen voor een fascinerende sensorische ervaring.

Zo heeft de ene een spiegeltje om in te kijken, de andere een zacht stofje om aan te voelen en de laatste is een rammelaar om geluid te maken of om te kijken naar de bewegende balletjes. Leg de drie tuimelaars in de kamer en je kleintje zal er binnen mum van tijd naartoe kruipen of tijgeren om eens te onderzoeken wat dat is. Een origineel en verantwoord kraamcadeau!

Stimuleer de zintuigen en het ontdekken van je kleintje met de Plan Toys Sensory Tuimelaars in pastelkleuren! Deze set van kleurrijke tuimelaars is speciaal ontworpen om de tastzin, het gehoor en de hand-oogcoördinatie van je baby te prikkelen. Met hun unieke ontwerp, veilige materialen en educatieve waarde zijn de Sensory Tuimelaars een fantastische toevoeging aan de speelervaring van je kind.

De tuimelaars zijn gemaakt van duurzaam rubberhout, afkomstig van rubberbomen die geen latex meer produceren. Met deze bewuste keuze draag je bij aan een duurzame toekomst en creëer je een veilige speelomgeving voor je kleintje. De verf op waterbasis die gebruikt is, is niet giftig en veilig om op te sabbelen en te verkennen.

De Plan Toys Sensory Tuimelaars stimuleren de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek van je baby. Terwijl ze proberen de tuimelaars in evenwicht te houden en te laten tuimelen, oefenen ze hun grijp- en grijptechnieken. Dit helpt bij het ontwikkelen van de handspieren en coördinatie, wat belangrijk is voor latere vaardigheden zoals schrijven.

Met de Plan Toys Sensory Tuimelaars kan je baby eindeloos spelen en ontdekken. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor jonge kinderen, maar ook een bewuste keuze voor ouders die kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden. Stimuleer de zintuigen en de ontwikkeling van je kleintje met deze prachtige set van pastelkleurige tuimelaars.

 

Productspecificaties

SKU
5242
EAN
8854740052421
Afmeting
Diameter van 5,5 cm
Leeftijd
Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Recent bekeken

Plan Toys Sensory Tuimelaars
Plan ToysSensory Tuimelaars

Deliverytime

Op voorraad
€23,95 Incl. btw