Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8

Gratis retourneren

Niet tevreden? No probLAMA!

Blijkt een product bij ontvangst niet naar wens of is deze beschadigd, dan kun je deze gratis naar ons retourneren. Wel zo makkelijk!

Maak in dit geval gebruik van ons gemakkelijke retourportaal. Houd hierbij het Track & Trace-nummer van de oorspronkelijke verzending bij de hand. Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt, in de originele verpakking naar ons worden verzonden.

Lazy Lama behoudt zich voorts het recht retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, als het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade is ontstaan als gevolg van onzorgvuldige verpakking tijdens de verzending van het product, of de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden. Dit geldt ook voor retourneringen die vooraf via de retourportal zijn gemeld of na melding niet binnen de retourtermijn van 14 dagen zijn geretourneerd.

Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en wordt het bedrag binnen enkele dagen naar je betaalrekening teruggestort.

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8