Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
BEKIJK ONZE MERKEN
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Petit Boum Set van 5 Sensorische Ballen

17% sale
Productomschrijving

Petit Boum Set van 5 Sensorische Ballen

Deze selectie van vijf ballen biedt unieke en gevarieerde zintuiglijke ervaringen op basis van de verschillende natuurlijke materialen waaruit ze bestaan: metaal, hout, wol, kurk en katoen. Hun verschillen in gewicht, grootte, temperatuur en textuur bieden eindeloze mogelijkheden voor vrij en fantasierijk spel. Van jongs af aan worden kinderen van nature aangetrokken door alles wat beweegt en zijn ze gefascineerd door de continue beweging van rollende voorwerpen. Om deze reden leiden deze sensorische ballen hen tot spontaan spel waardoor ze hun motoriek en hand-oogcoördinatie verbeteren. Veilig en gemakkelijk te hanteren. De ballen helpen baby concepten te ontdekken zoals afstand en snelheid te ontdekken, en helpen hem kracht en coördinatie te ontwikkelen en kruipen te stimuleren. Naast de ontwikkeling van motorische, visuele en tactiele vaardigheden, stelt het spelen met de sensorische ballen het kind in staat om elementen te beheersen die verder gaan dan zijn eigen bewegingen. Daarnaast zal hij zijn begrip van individueel en sociaal spel vergroten: een bal over de grond rollen is een manier om een ​​sociale band tussen twee mensen te creëren. Het stelt hen ook in staat om oorzaak en gevolg of actie en reactie te ontdekken. Vanaf 1 jaar.

Petit Boum

Rainbow Touch Sacks zijn vijf katoenen zakjes gevuld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen die baby’s uitnodigen om spelenderwijs de wereld te verkennen. Geïnspireerd door Montessori-pedagogiek, bieden deze sensorische tassen een verscheidenheid aan geluiden en texturen die de ontwikkeling van stereognostische perceptie bevorderen, dat wil zeggen, waardoor we een object kunnen herkennen zonder tussenkomst van onze ogen. Ze gaan vergezeld van kaarten – aanwijzingen, waardoor de baby zijn deductieve vermogen zal ontwikkelen. De inhoud van elk sachet is gekoppeld aan een afbeelding. Er opent zich een breed scala aan spelmogelijkheden: associeer elke kaart met de bijbehorende zak, verberg een van de kaarten en ontdek door aanraking welke zak te veel is, improviseer een geheugenspel door de inhoud van de zakken te associëren met de afbeeldingen op de kaarten ondersteboven geplaatst… Rainbow Touch Sacks nodigen baby’s uit om zelfstandig met hun zintuigen te ontdekken. Ze bevorderen de ontwikkeling van de coördinatie van zicht met aanraking en helpen hen vergelijkingen van volume, hoeveelheid en gewicht te begrijpen. Vanaf 1 jaar.

Verschillende soorten sensorische flessen

Spy Bottles: in elke spy bottle vind je een natuurlijke omgeving, met dieren die de hoofdrolspelers zullen worden in de verbeelding van je kind. Kinderen vinden het leuk om de dieren te zoeken, ze te imiteren, ze op een rijtje te zetten en verhalen te maken of gewoon te leren over de verschillende ecosystemen. Je kunt de inhoud dus prima gebruiken voor sensorisch spel.

Sound Bottles: kijk, schud en luister! De sound bottle zorgt voor visuele en auditieve stimulatie en helpt bij het leren van geluidsdiscriminatie: van de zachtste tot de sterkste geluiden.

Float Bottles: de sensorische float bottle zorgt voor licht, kleur en magie. Met deze fles, geïnspireerd op het kleurenpalet van de natuur, ontdekken kinderen kleuren, verwonderen ze zich over het licht en stimuleren ze hun concentratie terwijl ze een moment van rust vinden.

Touch Bottles: in elke touch bottle zit kant en klaar speelmateriaal om je kind lekker mee te laten spelen. Combineer deze flessen met een speelbak voor extra gemak.

Move Bottles: elke keer dat de move bottle wordt geschud… begint de reis! Planeten, astronauten, dieren… beginnen te drijven met de verandering in dichtheid van de vloeistof, in een dagdroom vol bellen die tot je verbeelding spreekt en je helpt je ontspannen te voelen.

Productspecificaties

SKU
55.PBSENSORYBALLS
EAN
8425402476611

Recent bekeken

Petit Boum Set van 5 Sensorische Ballen
Petit BoumSet van 5 Sensorische Ballen

Deliverytime

Niet op voorraad
€29,95€24,95 Incl. btw
Bekijken
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »