Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Ailefo

In een kleine fabriek op het prachtige eiland Bornholm, Denemarken, produceert Ailefo Europa's eerste en enige organische boetseerklei.

Als moeder van een zeer creatieve dochter wilde Christiane, de oprichter van Ailefo, een product maken dat zorgde voor zowel haar dochter als de omgeving waarin ze zal opgroeien.

Ze kneedden en mengden herhaaldelijk ingrediënten in de pan die ze had geërfd van de grootouders van haar dochter. Het plakte aan hun vingers, was te droog, de kleuren waren droevig of wreven af. Honderden recepten werden getest voordat ze eindelijk het perfecte recept hadden gevonden voor de organische Ailefo klei.

Ailefo staat sindsdien garant voor een product met zeer hoge normen met betrekking tot duurzaamheid, allergievriendelijkheid en Scandinavisch design.

“Wat ons drijft, is dat elke keuze ertoe doet. Kinderen hebben niet alleen creatief spel nodig om fysieke en persoonlijke groei te stimuleren. De staat van de wereld waarin we leven vereist dat we producten van de hoogst mogelijke standaard maken.”

Lees meer
Lees minder

Ailefo Organische boetseerklei | 5 x 100 gram

Jaaaa, eindelijk organische boetseerklei. Met veilige klei v..
€19,95

Ailefo Organische boetseerklei | 5 x 160 gram

Jaaaa, eindelijk organische boetseerklei. Met veilige klei v..
€26,95

Ailefo Houten Gereedschapsset voor Boetseerklei

Handig! Maak je boetseer-set van Ailefo compleet met deze ho..
€17,95
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,7